Clickfix Loft Ladder

Clickfix

Verdensnyhed


Ny revolutionerende serie med markedets bedste isoleringsværdi

Verdens største loftstrappeproducent, Dolle A/S i Danmark, lancerer en helt ny loftstrappe serie og skunklem med markedets bedste isoleringsværdi. Den nye patenteret serie lanceres under navnet Click Fix® og er en verdensnyhed, der intet mindre end revolutionerer markedet for loftstrapper.

Det er en innovativ udviklingsproces med brugerinddragelse, der har resulteret i den revolutionerende trappe.

Særligt tre elementer gør den nye Click Fix® serien helt unik:

Bedste isoleringsværdi på markedet:

Click Fix® reducerer varmetabet med op til 86% (sammenlignet med en uisoleret loftstrappe) og tilbyder dermed den bedste isolering på markedet. Det skyldes, at lemmen udelukkende består af et højisolerende materiale på optil 70 mm. Nogle af produkterne har opnået helt op til en klasse 4 i tæthed (EN 12207), som svarer til test ved 600 Pa, hvilket er 10 x højere end kravet ved en tryktest. Samtidig giver en ny tætningsliste en øget tæthed.

Click-montage:

På lofttrappe serien clikkes karm, stige og lem sammen i tre nemme steps hvilket overflødiggør værktøj og medfører en markant hurtigere og enkel montage for gør-det-selv manden og håndværkeren. Det samme gør sig gældende for skunklemmen, hvor lemmen hurtigt og nemt clikkes på karmen og der opnås en besparelse af tid og penge.

Let at håndtere og vejer mindre:

Click Fix® vejer mindre end sammenlignelige loftstrapper, svarende helt op til 25 % reduktion og er pakket med monterede stropper, hvilket tilsammen gør Click Fix® loftstrapper lettere at håndtere end andre produkter på markedet. Desuden er der ingen elementer i Click Fix® som vejer mere end 11 kilo, derved undgås tunge og akavede løft, til gavn for arbejdsmiljøet.

På grund af vægten og den værktøjsløse montering, kan monteringen ordnes af én person – og dermed kan der spares en mand. Samtidig tager monteringen 20-30 minutter mindre på grund af det patentanmeldte click-system.

Click Fix® har givet en reduktion i varmetabet på op til 36% som er beregnet i forhold til en Dolle Profi, som hører til blandt markedets absolut bedst isolerende traditionelle lofttrapper. Reduktion set i forhold til en traditionel uisoleret lofttrappe er på hele 86%.

Energibevidste husejere får nu en helt ny mulighed med Click Fix® serien. Loftstrapper udgør oftest et svagt led i forhold til de krav, der stilles til isolering af nye huse, men med den nye Click Fix® serie kommer der endelig et alternativ på markedet. I stedet for primært at bestå af træ består lemmen udelukkende af højisolerende materiale.

– Med Click Fix® er der udviklet et banebrydende koncept, som aldrig er set før. Der er udviklet en konstruktion med udelukkende højisolerende materiale, der giver en ensartet og højisolerende værdi på hele bygningsdelen. Det betyder faktisk, at der er på lofttrappe serien opnået en enestående lav U-værdi på 0,49W/m2 0C hvor loftstrapper normalt ligger på en værdi mellem 0,8W/m2 0C og 3,66W/m2 0C.

Den lave U-værdi er særdeles bemærkelsesværdig, da  U-værdien er testet på hele bygningsdelen.

Normalt beregnes U-værdien på det mest isolerede sted, midt på loftslemmen, hvilket er misvisende for energiberegninger.

Det bliver nu en fordel for husejere over hele verden.