Clickfix Loft Ladder

Clickfix

Click Fix koncept


CF_Koncept

VERDENS NYHEDEN ADSKILLER SIG FRA MARKEDETS ANDRE PRODUKTER VED AT HAVE BEDRE ISOLERINGSEVNE, SAMT EN 3-DELT MONTAGE UDEN BRUG AF VÆRKTØJ.

Konceptet bag Click Fix er, at udvikle en produktportefølje som, differentiere sig fra markedets andre produkter. I udviklingsfasen af Click Fix er der fokus på hele værdikæden; lige fra distributører og detailled til håndværkere og slutbrugere. Hos slutbrugerne vil den umiddelbare brugsoplevelse ikke adskille sig meget fra en traditionel lofttrappe, men hele montagesituationen er blevet væsentligt forenklet og udskiftning af en traditionel lofttrappe med det nye energioptimerede produkt vil kunne ses på varmeregningen.

Differentiering fra markedets andre produkter

En verdensnyhed, der revolutionerer markedet for loftstrapper og skunklem og sætter helt nye standarder. Ved fjernelse af kuldebroer og anvendelse af et nyt tætningssystem opnås en særdeles høj isoleringsevne og lufttæthed – et brugervenligt click-system giver montøren hurtig og værktøjsfri montage, samt et bedre arbejdsmiljø uden tunge løft